Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUDI SKOČILI U POMOĆ

VIDEO Vidjela je kolegicu u automobilu i primijetila da nešto nije u redu, uslijedila je drama na križanju

Foto: screenshot/facebook
1/4
13.05.2022.
u 12:28

Nije trebalo dugo i policija je stupila u kontakt s nekoliko dobrih Samaritanaca te će im u prostorijama policije odati priznanje za pomoć i upoznati ih sa ženom kojoj su pomagali.

Nekoliko osoba priskočilo je u pomoć ženi kojoj je pozlilo tijekom vožnje automobila u Boyton Beachu na Floridi. Policija je objavila snimku incidenta koji se dogodio prošlog tjedna, a na kojoj se vidi automobil usred križanja kako se lagano kreće, nakon čega nekoliko osoba dolazi u pomoć.

Da nešto nije u redu, primijetila je kolegica žene kojoj je pozlilo. Ona se nalazila u drugom automobilu i odmah je izašla i ušla u križanje mašući rukama kako bi privukla pozornost drugih vozača. Automobil se lagano kretao i nitko nije mogao ući u njega. Jedna je žena uzela bučicu iz automobila, a drugi je muškarac s njom pokušao razbiti bočno staklo. Nakon nekoliko pokušaja uspjeli su razbiti staklo na stražnjim vratima i otvoriti automobil te ga izbaciti iz brzine. Nakon toga su ga odgurali na sigurno. Jedna je žena nazvala 911 te je uz pomoć uputa medicinske sestre pružala pomoć ženi do dolaska službi.

"Dijelimo ovaj video u nadi da ćemo doznati identitete svih osoba koje su se okupile kako bi spasile život ovoj ženi. One su heroji i želimo ih ponovno okupiti", objavila je policija i zamolila pratitelje da im pomognu.

Nije trebalo dugo i policija je stupila u kontakt s nekoliko dobrih Samaritanaca te će im u prostorijama policije odati priznanje za pomoć i upoznati ih sa ženom kojoj su pomagali. 

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kalafat123
12:58 13.05.2022.

Zasijenilo rat u Ukrajini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije