Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADNO KRENULA

VIDEO Turbulencija na letu za Moskvu izazvala paniku: Putnici vrištali, jedna žena ozlijeđena

Twitter
28.11.2023.
u 14:24

Video koji kruži društvenim mrežama prikazuje uspaničene putnike koji se drže za sjedala ispred sebe dok se zrakoplov snažno trese

Zrakoplov Boeing 777-300, ruske aviokompanije Aeroflot, zahvatila je ozbiljna turbulencija dok je letio iznad sjevernog Urala. Na tom letu iz Petropavlovska-Kamčatskog za Moskvu bile su stotine putnika. Turbulencije su izazvale veliku paniku među putnicima, a jedna je žena zadobila lakše ozljede glave.

Turbulencija je nastupila iznenada, a putnici na to nisu bili spremni. Žena koja se pokušavala vratiti na svoje mjesto iz toaleta tada je odbačena što je rezultiralo ozljedom glave. Video koji kruži društvenim mrežama prikazuje uspaničene putnike koji se drže za sjedala ispred sebe dok se zrakoplov snažno trese. Usred straha i zbunjenosti, putnicima je prvo rečeno da zavežu pojaseve, a potom da legnu na pod, navodi BNN

Jedna od putnica koja se nalazila na tom letu ispričala je što se točno događalo u trenucima turbulencije za ruske medije. Ljubov je tako kazala kako se stvorila velika panika koja se proširila cijelim zrakoplovom, a među putnicima je inače bio i ministar zdravstva Kamčatke Aleksander Gaškov. On je, navodi medij, bio među prvima koji su pomogli ozlijeđenoj ženi.

Inače, snažne turbulencije zabilježene su i na letu u Australiji, kada je zrakoplov Bonze letio iznad Queenslanda. Članovi posade navodno su dobili ozljede, no nije bilo težih slučajeva. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Prizor za pamćenje: Ronioci snimili dupine u igri oko njihovog broda kod Šibenika

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:59 28.11.2023.

Zemlja trećeg svijeta...ništa čudno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije