Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjegunac

VIDEO Tragičan kraj potjere: Bježao od policije pa prošao kroz crveno i udario automobil

19.12.2018.
u 22:13

Bjegunac je prošao kroz križanje i udario u bočnu stranu automobila koji je prolazio.

Početkom kolovoza policijski službenici američkog grada Durhama dali su se u potjeru za ukradenim vozilom. Bilo je to pred večer i potjera je trajala 10-ak minuta te je završila tragedijom.

Bjegunac je prošao kroz križanje i udario u bočnu stranu automobila koji je prolazio. U njemu se nalazila nesretna 24-godišnja Brooke Lyn Maynard koja je poginula od zadobivenih ozljeda.

 

Potjeru, kao i samu nesreću, snimila je policijska kamera postavljena na automobilu, a na njoj se vidi trenutak kada bjegunac ulazi u križanje punom brzinom i udara u automobil nesretne djevojke. 

Policija je sada objavila snimku nesreće, a u potjeru su krenuli zbog nasilnog oduzimanja automobila. Vozač automobila, Tomaris Parker, osumnjičen je za ubojstvo drugog stupnja, bježanje policiji, izazivanje nesreće sa smrtnom posljedicom te za niz drugih prekršaja koje je počinio tijekom vožnje.

Suputnik Deshon Carrington je optužen za posjedovanje ukradenog motornog vozila.

Pogledajte i video - Ovo su neki od najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama

Ključne riječi

Komentara 11

09
09051972
06:28 20.12.2018.

opet crnac. i kad netko pita sta imas protiv crnaca. propalice i problemi bas kao i cigani.

JU
juma
22:36 19.12.2018.

Opet od policije terorizirana manjina.

TH
thu
23:51 19.12.2018.

Kod nas bi dobio mjesec i pol guljenja krumpira i braniteljsku mirovinu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije