Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGROZA ZA PROLAZNIKE

VIDEO Neoprezni vozač kampera u Umagu skoro izazvao kaos na cesti

Foto: Prometne zgode i nezgode
1/2
04.06.2022.
u 11:18

U jednom trenutku šipka koja je visila s bočne strane kampera bila je svega nekoliko centimetra od jednog prolaznika, no ipak ju je uspio izbjeći

Provjeravanje svog vozila prije kretanja očito nije bio prioritet jednom Talijanu koji je umalo u Umagu izazvao pravi kaos

Kako je Facebook stranica Prometne zgode i nezgode objavila, neoprezni vozač kampera vozio je po centru Umaga te uopće nije primijetio da mu s vozila visi dio ograde s krova, tako ugrožavajući prolaznike koje je metalna šipka mogla 'zakačiti'.

U jednom trenutku šipka koja je visila s bočne strane kampera bila je svega nekoliko centimetra od jednog prolaznika, no ipak ju je uspio izbjeći. Iako su brojni prigovorili vozaču kampera, nisu ostali dužni ni vozaču koji je snimao scenu.

- Vjerojatno mu je kiša i vjetar to otkvačilo, možda je pametnije reći čovjeku, nego samo snimati - pisalo je u jednom komentaru. 

>> VIDEO Nevjerojatan slučaj iz Slavonskog Broda: Izmislila staž pa 17 godina primala mirovinu!


 
Ključne riječi

Komentara 1

NE
Neno12
09:34 06.06.2022.

A da si mu trubio jer ocito nije vidio da ta sipka.nije na mjestu. Lakse je bilo snimat i komentirat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije