Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POPUŠTANJA MJERA

VIDEO: Talijani opet organizirali party, ovaj put izašli na ulice i zaplesali s maskama

12.05.2020.
u 15:10

Nakon uvedenih drakonskih mjera, Talijani su već nekoliko puta pronašli put prema optimizmu. Tako su nedavno izašli na balkone svojih domova te zapjevali i zaplesali.

Druga faza popuštanja mjera protiv koronavirusa u Italiji započela je 4. svibnja.

Naime, nakon popštanja mjera, društvenim mrežama šire se brojne fotografije i videi Talijana koji napokon uživaju 'u slobodi'. Iako su brojni građani i dalje na oprezu, pojedinci su se odlučili proveseliti na ulici.

Neki od Talijana izašli su na ulice s maskama i uz propisani razmak zaplesali su na popularne hitove. 

Nakon uvedenih drakonskih mjera, Talijani su već nekoliko puta pronašli put prema optimizmu. Tako su nedavno izašli na balkone svojih domova te zapjevali i zaplesali. 

VIDEO: Talijani popuštanje mjera proslavili plesom na ulici

Posljednji podaci govore kako je u Italiji više od 219 tisuća oboljelih od COVID-19, a umrlo je preko 30 tisuća ljudi. Od koronavirusa se oporavilo nešto više od 106 tisuća ljudi. U posljednja 24 sata zabilježena su 744 nova slučaja, a 179 ljudi je preminulo. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
15:28 12.05.2020.

Nista bez vrhunske kvalitetne maske FP2 sa kojom se moze plesati do zore 😷😷...forza Italia!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije