Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELI TALIJANI

Party u karanteni: Izašli na balkone pa zajedno zapjevali i zaplesali

Talijani u karanteni zapjevali i zaplesali
Foto: Screenshot
1/8
13.03.2020.
u 14:31

Talijani koji su se našli zarobljeni u vlastitim domovima ne gube optimizam. Tomu svjedoče i snimke koje su se pojavile na društvenim mrežama

Šezdeset milijuna Talijana u karanteni je otkad je zbog eskalacije epidemije koronavirusa cijela zemlja proglašena crvenom zonom. Uvedene su drakonske mjere, ali Talijani koji su se našli zarobljeni u vlastitim domovima ne gube optimizam. Tomu svjedoče i snimke koje su se pojavile na društvenim mrežama, a na kojima se vide građani koji preko prozora i balkona zajedno pjevaju.

VIDEO Stanovnici Torina na balkonima plešu popularnu Macarenu

Podsjetimo, dosad je u Italiji, inače najpogođenijoj europskoj zemlji, oboljelo više od 15 tisuća ljudi. Umrlo ih je 1.016, a oporavilo ih se 1.258. Najpogođenija je regija Lombardija gdje je zabilježen najveći broj pacijenata s teškim simptomima zbog čega su stotine završile na respiratorima. Liječnici se danima žale da su na izmaku snaga, a strahuju da bi im uskoro moglo nestati i opreme i aparata.

>> Kako zaštititi sam sebe od koronavirusa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije