Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRO Maestral – smjer Šipovo
Povratak na članak

VIDEO Svjedoci iz drugih postrojbi doslovno su svjedočili kako gori nebo i zemlja

~ Nisam vidio bolje utvrđene neprijateljske položaje, to je bilo školski odrađeno – kazao je satnik Miljenko Modrić.

Komentari 11

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:32 12.09.2019.

Dakle, tek nakon Oluje i sloma tzv. "krajine", najelitnije postrojbe Hrvatske vojske prvi puta imale su dovoljno topničkog streljiva na raspolaganju.. A agresori su sve to imali još 1991., jedino nisu imali niti hrabrosti, niti pameti, a na kraju see pokazalo - niti nikakve budućnosti.

VL
DU
Deleted user
17:34 12.09.2019.

A što je danas? Tko mačeve pretopi u plugove za drugog će orati.....I zato treba kupiti eskadrilu, obuciti mladost kroz vojni rok, činiti sve ono što čini Švedska npr, a koja nam je u drugim pitanjima primjer.

VL
DU
Deleted user
19:33 12.09.2019.

U članku niti jednom jedinom riječi nije imenovana srbo-četnička agresorska banda. Samo se piše "neprijatelj" - netko tko nije bio svjedok onog vremena, i tko ne zna - iz članka ne može zaključiti protiv koga se to Hrvatska vojska i hrvatski narod morao boriti.

VL
HU
hudarupa3
19:24 12.09.2019.

To su bili kileri, oni su imali dovoljno svega, oblačili su se po potrebi i u srpske, i u muslimanske i u hrvatske paravojne odore, to što su u ovom slučaju bili u hr uniformi ne znači da su Hrvati, večinom su bili iz Srbije.

VL
Avatar Millertesa
Millertesa
01:16 13.09.2019.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com

VL
RP
rpzagreb
15:43 12.09.2019.

Bilo bi puno korisnije analizirati sadašnjost..... da eventualno vidimo kako će nam biti sutra.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.