Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska potjera

VIDEO Šverceri droge gliserom se zaletjeli na plažu, kupači navalili na njih kad su iskočili iz plovila

Screenshot Twitter
17.08.2021.
u 15:34

Nakon što je brod policijske patrole uočio sumnjivce koji s prevozili više od 700 kg kanabisa, krijumčari su se svojim plovilom dali u bijeg te se punom brzinom zaletjeli prema plaži.

Scenama filmske potjere za krijumčarima droge svjedočili su kupači koji su se zatekli prošlog vikenda na plaži Melicena u južnoj španjolskoj regiji Granadi.

Naime, nakon što je brod policijske patrole uočio sumnjivce koji su, kako se kasnije ispostavilo, prevozili više od 700 kilograma kanabisa, krijumčari su se svojim plovilom dali u bijeg te se punom brzinom zaletjeli prema spomenutoj plaži.

Naglo su stigli do plaže nasukavši se doslovno među ležaljkama, a pritom, srećom, nitko od ljudi nije stradao jer su ih uočili kad su se kretali prema obali. Nakon što su dvojica krijumčara iskočili iz plovila počeli su panično bježati, no kupači su uhvatili jednog od njih.

- Jedan bjegunac izgledao je poput životinje naglo puštene iz kaveza - ispričao je očevidac.

Ubrzo je uhvaćen i drugi sumnjivac, a Civilna zaštita se na Twitteru zahvalila građanima koji su sjajnom reakcijom omogućili uhićenje kriminalaca.

Komentara 3

SI
sisavac
11:24 18.08.2021.

mi hvatamo samo napušene omladinke. švercerima pomažemo.

TE
terence
21:41 17.08.2021.

Bravo za kupace.

Avatar strasnifiki
strasnifiki
07:58 18.08.2021.

ja mislim da su kupači probali maznut malo trave, a da ih boli k za ove što bježe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije