Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatan prizor

VIDEO Susreo se oči u oči s morskim psom, dogodilo se nešto fascinantno

Morski Pas 'poljubio' Ronioca
Foto: Wochit
14.03.2019.
u 18:09

Morski psi često se prikazuju u negativnom svjetlu, no Schmidt tvrdi da to ne odražava njihovo pravo ponašanje. - Senzacionalizam prikazuje nasilje i moć, što zasjenjuje gracioznost i ljepotu ovih stvorenja - rekao je znanstvenik

Jedan ronilac susreo se oči u oči s morskim psom od kojeg je dobio poljubac - ili nešto što barem podsjeća na to. Fascinantan prizor susreta pomorskog znanstvenika Kevina Schmidta i morskog psa u moru kod Cape Towna snimio je fotograf Steve Woods.

Do susreta je došlo tijekom ekspedicije koju vodi Schmidt, koji je rekao da će zauvijek čuvati trenutak kad je gledao ravno u usta životinje koja kod mnogih izaziva strah. Međutim, morski pas, kaže, nije pokazivao nikakve znakove agresije. "Poljubac" koji je dobio zapravo je bio način na koji je morski pas pokušao utvrditi što zapravo Schmidt jest koristeći elektroreceptore u blizini svojih usta.

Pogledajte video:

Morski psi često se prikazuju u negativnom svjetlu, no Schmidt tvrdi da to ne odražava njihovo pravo ponašanje.

- Senzacionalizam prikazuje nasilje i moć, što zasjenjuje gracioznost i ljepotu ovih stvorenja - rekao je Schmidt za SWNS.

- Ignorirajući holivudske instinkte možete osjetiti njihovu prisutnost u vodi, što izaziva osjećaje suprotne strahu - dodaje Schmidt, poručujući da doista možete biti sretni ako ikada vidite morskog psa.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Tračalo
Tračalo
18:45 14.03.2019.

Plete se prića a dobro se vidi da ga je pas lagano kušao dali je dobar za jelo i budući da je zagrizao tvrde naočale odustao je , poljubac je u nečijoj bolesnoj glavi

DU
Deleted user
20:39 14.03.2019.

Pesek ga je probal, nije bil fini nit je dobro mirišio, i otišel. To me podsjeća na ono kad je ona turistkinja htjela podragati poskoka.

BL
bluewitch
23:24 14.03.2019.

da je ovo bila velika bijela strgala bi ga ko somalijac kokoš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije