Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANO!
Povratak na članak

VIDEO Što to pliva u moru? Školjkar u Malostonskom zaljevu nije mogao vjerovati što je snimio

– No, vjerojatno uznemiren mojom blizinom, u jednom trenutku odlučio je promijeniti smjer plivanja te je zastao i okrenuo se natrag prema Pelješcu! Doplivao je do obale, stresao vodu s krzna i nestao u makiji ispod obalnog šumarka – ispričao je svoje nesvakidašnje iskustvo.

Komentari 4

XX
XXXL
18:58 05.02.2024.

Budala kruži motornim brodom oko medvjeda, umjesto da ga pusti na miru.

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
18:18 05.02.2024.

Čuli ste za sredozemnu medvjedicu? E pa ovo je sredozemni medvjed, u čemu je problem?

VL
EV
evoba
21:20 05.02.2024.

Džaba ti sve kamere svijeta, jer to nije barka, to je ribarski brod! A školjke se ne traže po površini mora, već ovisno o sorti, negdje na kopnu. Do duše, ima ih i na dnu, ali u svakom slučaju, medu ne treba dirati nikad!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.