Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija sve objasnila

VIDEO Što se ovdje dogodilo?! Audi A4 snimljen na dnu mora na Rabu: 'Koliko tu košta parking...'

15.12.2023.
u 15:01

Snimka je nastala na Rabu, nedaleko od obale, a događaj je potvrdila i PU primorsko-goranska

"Koliko tu košta parking?", šale se komentatori na TikToku gdje je objavljena snimka Audija A4 "parkiranog" na dnu mora. "Ne smije on tu parkirat"; "tu sam ga parkirao da skinem hrđu"; tko kaže da ne može i pod vodu?", još su neki. Snimka je nastala na Rabu, nedaleko od obale, a događaj je potvrdila i PU primorsko-goranska. U odgovoru 24sata rekli su kako je za sve kriva ručna kočnica koju vozač nije podigao. Srećom, nema ozlijeđenih.

"Slijedom Vašeg upita obavještavamo da se 9. prosinca na području otoka Raba dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom na način da je 20-godišnji vozač parkirao osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka i napustio ga, a da prethodno nije osigurao vozilo, odnosno zategnuo parkirnu kočnicu. Uslijed toga došlo je do samopokretanja navedenog osobnog vozila vožnjom unaprijed te je sletjelo u more. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba i onečišćenja mora. Vozač je prekršajno sankcioniran ", odgovorili su nam iz PU primorsko-goranske.

@b.a.l.k.a.n.no1 Crni A4 na dnu mora nedaleko od obale #rijeka #more #audi #croatia #balkan #scary #😱 ♬ original sound - 👑BALKAN GENTLEMAN👑

 

Ključne riječi

Komentara 2

IV
ivekivek
18:21 15.12.2023.

Temeljito pranje

ED
edvardl
17:16 15.12.2023.

Ako je klinac od 20 godina, kupio ovakav auto...onda nema štete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije