Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva sjednica

VIDEO Srpska zastupnica predložila da Vučić bude doživotni predsjednik: 'Što je smiješno, mislim da su popustili lijekovi'

zastupnica
Foto: Twitter
1/3
10.11.2022.
u 16:57

Na sjednici Skupštine se mogao čuti smijeh

Skupština Srbije ovih dana raspravljala je o rebalansu proračuna. Bilo je vrijeđanja, incidente na granici fizičkog obračuna, seksističkih izjava, ali i poziv da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dobije doživotni mandat. Zastupnica Draginja Vlk (SNS) jučer je na sjednici predložila da Aleksandar Vučić bude novi “vječni sin našeg naroda”.

"Nebrojeno veliki broj mojih prijateljica i daljnjih rođaka mi je poslalo poruku nakon obraćanja predsjednika da su izuzetno zadovoljni. Pitali su me na koji način možemo produžiti mandat našem predsjedniku da vlada doživotno“, rekla je prilikom svog obraćanja poslanica Vlk.

Na sjednici se mogao čuti smijeh. "Ne znam što je smiješno, mislim da su popustili lijekovi, ali sad će sljedeća doza“, kazala je Vlk, piše Nova.rs

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
17:01 10.11.2022.

Ne boli svaka bolest

Avatar urok_eye
urok_eye
17:30 10.11.2022.

Nije smiješno. Večernjem ne popušta jugo "cepivo".

HO
Homophob
02:48 11.11.2022.

Mozda zenska nacula da netko ima nesto protiv pusaca pa da mu bude lakse proglasiti ga dozivotnim. Neka zvuci slatko kada je kratko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije