Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djelovali diljem Europe
Povratak na članak

VIDEO 'Policija! Lezi dolje!': MUP objavio spektakularan video uhićenja nasilne kriminalne ćelije

Pod vodstvom bosanskog državljanina, ova moćna kriminalna ćelija uglavnom je bila uključena u masovnu trgovinu drogom i vatrenim oružjem diljem Europe.

Komentari 4

DU
Deleted user
16:26 25.05.2023.

I što normalnom poštenom i miroljubivom građaninu na ulici preostaje, možda - papar sprey.

VL
DU
Deleted user
19:55 25.05.2023.

Uhvate covjeka kriminalca kojeg trazi interpol godinama i onda mu dadnu 4 godine ovde u USA kad ukrades zvaku dobijes 10 godina a on za kriminal droga oruzje 4. Isplati se bit Kriminalac u Evropi, Ovde dosla dva Albanca u USA i ko poceli neki kriminalni poso uhvatili prvog odma 50 godina ovaj drugi ga zbrisu za Kanadu pa nazad za Albaniju dok je cuo da je ovaj za kikiriki dobio 50 godina tako se to radi u USA

VL
PR
prajdali100
17:09 25.05.2023.

Ove stvari su najbolje riješene u Singapuru.Pa tko voli nek izvoli.

VL
Avatar patkovic
patkovic
16:32 25.05.2023.

glas slavonije rklamira velika polja maka u baranji , u bg je vreća praznih čahura 100eura

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.