Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNA SNALAŽLJIVOST

VIDEO Šokantna snimka: Penjali su se po zidovima kako bi prijatelji varali na ispitu

Sve škole i razredi sljedeći četvrtak i petak idu online
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
10.03.2024.
u 19:45

"Ogorčeni roditelji okupili su se dok su se neki penjali po užadima s vanjske strane škole kako bi svojim prijateljima kroz prozore drsko dijelili odgovore", navode indijski mediji.

Ispiti su rijetko kad lagani, pa nije čudo što neki odluče posegnuti za varanjem kako bi osigurali svoj uspjeh. No, nagrada za maštovitost, ali i hrabrost zasigurno ide učenicima škole Chandravati u Haryani, u Indiji. U šokantnom videu koji je objavljen na društvenim mrežama vide se učenici koji se penju na vanjske zidove škole kako bi dali odgovore na ispit drugim učenicima za koje se vjeruje da imaju 14 godina, piše Fox News.

Vjeruje se da su odgovori na ispitu procurili prije održavanja samog ispita, zbog čega su učenici mogli odgovoriti na pitanje i podijeliti ih sa svojim školskim kolegama. "Ogorčeni roditelji okupili su se dok su se neki penjali po užadima s vanjske strane škole kako bi svojim prijateljima kroz prozore drsko dijelili odgovore", navode indijski mediji.

Pogledajte nevjerojatnu snimku

Službenik za obrazovanje okruga Nuh Paramjeet Chahal rekao je da je predsjednik odbora zatražio izvješće o incidentu, a trenutno traje istraga jer vlasti pokušavaju identificirati osobe odgovorne za odavanje ispita. "Protiv službenika koji je pogriješio bit će poduzete mjere ako se utvrdi da imaju ulogu u pomaganju studentima u varanju na ispitima. U prostorijama postoje kamere za nadzor i one će također biti provjerene", rekao je Chahal.

FOTO Pothodnik u Sigetu dobio zanimljivu rasvjetu

Sve škole i razredi sljedeći četvrtak i petak idu online
1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije