Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEVERNI CIPAR

VIDEO Snažne eksplozije odjekivale usred noći, preplašene turiste evakuirali iz hotela

Foto: Screenshot/Wochit
1/2
12.09.2019.
u 14:44

Ersin Tatar, premijer Sjevernog Cipra, poručio je ljudima da ostanu mirni te je posjetio oštećeni hotel kako bi uvjerio preplašene turiste da će sigurno stići do zračne luke ukoliko imaju zakazane letove

Turisti koji su odsjeli u hotelu Acapulco u ciparskom gradu Kyrenia evakuirani su jutros nakon što je došlo do nekoliko eksplozija u turskoj vojnoj bazi koja se nalazi u blizini.

Do eksplozija je došlo oko 2 sata ujutro po lokalnom vremenu na sjevernom djelu Cipra koji je pod turskom kontrolom. Neki su turisti zadobili lakše ozljede od stakla koje je popucalo nakon eksplozije. Ersin Tatar, premijer Sjevernog Cipra, poručio je ljudima da ostanu mirni te je posjetio oštećeni hotel kako bi uvjerio preplašene turiste da će sigurno stići do zračne luke ukoliko imaju zakazane letove, piše Express.co.uk.

Rekao je i kako je 9 osoba pušteno iz bolnice nakon tretmana, dok su tri ozlijeđene osobe ostale na promatranju.

Policija je objavila kako je došlo do požara u vojnoj bazi te da nije bilo žrtava. Vatra je stavljena pod kontrolu u 7 sati ujutro. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije