Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVALA U SPLITSKI HDZ

Širi se snimka provale u prostorije HDZ-a, policija i dalje traga za počiniteljem

22.04.2019.
u 20:37

Nepoznati muškarac snimio se navodno u prostorima HDZ-a i na snimci se dere na kip Tuđmana pitajući se kako narod može glasati za njih

Na Facebooku se pojavila snimka na kojoj nepoznati muškarac navodno u provaljenom prostoru HDZ-a vodi monolog u kojem optužuje HDZ i Franju Tuđmana da su izdali vlastiti narod. Podsjetimo, u noći s petka na subotu došlo je do provale u prostore splitskog HDZ-a.

Premda sama snimka ništa vizualno vrijedno ne pokazuje, ipak se jasno čuje da nepoznati muškarac govori o lošem stanju u hrvatskom društvu.

Splitska policija i dalje traga za provalnikom u prostorije gradskog HDZ-a, a upoznati su, kažu, i sa video snimkom provale koja u ponedjeljak kruži internetom.

Još uvijek istražujemo tko je u noći s petka na subotu provalio u prostorije gradskog HDZ- a, ističu u policiji.

Prilikom provale ništa nije ukradeno tek je zabilježeno oštećenje inventara. U prostoriji su tako ostale pobacane stolice i stolovi, strgnuti plakati i stranačka obilježja, a razbijena su i jedna staklena vrata. Materijalna šteta nije velika.

- Evo to je HDZ. To je naša budućnost i prošlost - govori anonimni muškarac.

- Franjo, tebi sam reka, bit ćeš pošteđen ovaj put iako si osnova ovu gubu pljačkašku, iako si ubija HOS-ovce, majku ti tvoju - 

Dalje spominje Bosnu, bivšeg dopredsjednika HSP-a Antu Paradžika te zapovjednika HOS-a u BiH Blaža Kraljevića.

- Tija si razdilit Bosnu. Paradžik nije da da razidiliš, ni Blaž Kraljević. Ej, Blaž Kraljević, koji ratnik. Najveći ratnik. Ti si ga smaknuo, smaknuo si ga bog te vidija ko Travolta onog Marvina, bog te, mozak si mu pobrisa ono. Makni se, Franjo, od mene, makni se, pi**a ti materina HDZ-ovska - govori anonimac i udara o nešto te govori kako se isplati završiti u zatvoru zbog ovoga.

- Moj narode, kako si jadan. Nemoj izaći na izbore, šta ćeš glasat, neka dobije guba, neka krade - poručio je muškarac za kraj.

Ključne riječi

Komentara 60

KO
komar64
17:03 22.04.2019.

Bolesnika na svakom koraku.

DU
Deleted user
17:26 22.04.2019.

Oporba u bunilu. Danas razgovaraju s kipom, sutra će sami sa sobom.

ZA
zadar1
17:19 22.04.2019.

budala drogirana!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije