Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKA AVENIJA

VIDEO Širi se snimka iz Zagreba: Dostavljač na romobilu prometnom cestom vozio 70 km/h

screenshot/Facebook
11.02.2021.
u 11:01

Na snimci se može vidjeti i kojom brzinom se vozi auto iz kojeg je snimano te se može zaključiti da se i vozač romobila kreće otprilike istom brzinom, koja je na trenutke bila i 70 km/h

U Facebook grupi Croatia Dashcam pojavila se nevjerojatna snimka na kojoj se vidi čovjek kako upravlja električnim romobilom pri velikoj brzini na Slavonskoj aveniji – jednoj od najopasnijih zagrebačkih prometnica.

Kako se vidi iz priloženog, vjerojatno je riječ o dostavljaču.

Naime, ograničenje brzine na toj aveniji je 70 km/h, a video je uhvatio vozač iz drugog vozila koji se našao u blizini. Snimka je nastala 7. veljače oko 14:50 sati.

Na snimci se može vidjeti i kojom brzinom se vozi auto iz kojeg je snimano te se može zaključiti da se i vozač romobila kreće otprilike istom brzinom, koja je na trenutke bila i 70 km/h.

Komentara 37

DU
Deleted user
11:17 11.02.2021.

Puna podrška biciklistima koji pri punoj brzini idu preko zebre, također podrška biciklistima koji bojkotiraju imati reflektirajuće oznake i svjetla u mraku da bi ih se lakše uočilo! Također puna podrška biciklistima koji prelaze preko zebre dok im je crveno i probijaju se između automobila spašavajući živu glavu! Obavezno molim roditelje da svoju malu djecu uče kako biciklisti imaju prednost na zebri pa neka se djeca zaletavaju preko prometnica i konzumiraju svoje pravo prenešeno im od njihovih roditelja biciklista!

SA
sasoon
11:24 11.02.2021.

Vidio sam ovog istog u drugom dijelu grada, da vozi romobil brzinom automobila. Bas me zanima o kakvom romobilu se radi. Mozda ga ne netko vidio na A1 da ide 130km/h prema Zadru :-D

AD
adminka
11:38 11.02.2021.

Pokušajte šetati gradom, mislim na Zagreb!? Aha, da ne bi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije