Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆENE U DIVLJINU

VIDEO Rijedak prizor: Tri vrlo otrovne kobre snimljene na jednom drvetu

Pixabay
19.11.2021.
u 09:02

"Spasio sam stotine zmija u posljednjih 20 godina, ali nikad nisam vidio takav prizor. Bilo je zapanjujuće vidjeti ih zajedno", kazao je Nilesh, inače vodič u rezervatu

Tri vrlo otrovne kobre koje vise na jednom drvetu rijedak su prizor, a za mnoge i prizor od kojeg im se ledi krv u žilama. No, ne i za 32-godišnjaka iz zapadne Indije koji je kobre nakon spašavanja ponovno i pustio u divljinu te snimio prizor koji je njega očarao. 

Nilesh Wankhede spasio je kobre zalutale u obližnje selo i pustio ih na slobodu u jedan rezervat na zapadu Indije. 

"Spasio sam stotine zmija u posljednjih 20 godina, ali nikad nisam vidio takav prizor. Bilo je zapanjujuće vidjeti ih zajedno", kazao je Nilesh, inače vodič u tom rezervatu.

"U trenutku kad sam ih pustio iz torbe, tri kobre su se brzo popele na drvo. Bio je to fascinantan prizor jer nisu pobjegle u travu ili jazbine. Bio sam zapanjen i brzo sam slikao. Visjele su na drvetu dobrih 15 minuta", dodao je.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
16:36 19.11.2021.

Odvratno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije