Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCNJAVA U SAD-U

VIDEO Ranjena policajka: Stigli na poziv u pomoć, a u kući ih dočekala zasjeda

Foto: Screenshot
1/4
01.10.2020.
u 14:12

Borden je policajku pogodio s dva metka, jednim u ruku, a drugim u leđa

Policija je nedavno objavila snimku na kojoj se vidi ranjavanje policajke iz Clevelanda koja je u srpnju s partnerom došla u jednu kuću odakle je poslan poziv u pomoć.

Incident se dogodio rano ujutro 20. srpnja kada se osumnjičenik Darryl Borden zaključao u kupaonici na katu kuće te je u zasjedi čekao policajce. Na snimci se vidi kako policajci ulaze u kuću i odlaze na kat. U jednom trenutku otvaraju se vrata i čuje se pucnjava nakon čega bježe u prizemlje kuće i traže zaklon. Čuje se i kako policajka Jennifer Kilnapp viče da je pogođena.

Nakon što su izašli iz kuće, njen partner pozvao je pomoć i pomogao joj da dođe do automobila. Borden je policajku pogodio s dva metka, jednim u ruku, a drugim u leđa. Upozoravamo da je snimka uznemirujuća.

Ključne riječi

Komentara 1

MP
miroslav.petkovic.7564
15:38 01.10.2020.

Demokracija i blazenstvo.Tamo zivot ne vrjedi pisljivog boba. Dije Mason i Cepiga dami objasne kulturu tamo. Tamo te upucaju nebitno ko sleda policajac ili gradanin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije