Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U SPLITU

VIDEO Puljak: Split će biti primjer drugima. Čeka nas veliki posao

Split: Ivica Puljak novi je gradonačelnik grada Splita
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/15
10.07.2022.
u 20:52

Mi smo uvijek komunicirali s premijerom Plenkovićem na profesionalan način - kazao je Puljak vezano uz pitanje o tome kakva će biti komunikacija s premijerom nakon ove kampanje.

Novoizabrani gradonačelnik Splita Ivica Puljak komentirao je rezultate prijevremenih izbora.

- Bit ću gradonačelnik svih građana Splita. Građani Splita koji su nas izabrali poslali su jasnu poruku, a to je da je ovaj smjer uvođenja red i smjer u kojemu svi građani jednaki je smjer u kojem žele da gradimo Split u sljedeće tri godine. Zahvaljujem svima. Sutra nas čeka veliki posao i pozivam sve da nam se pridruže - kazao je Puljak nakon čega su mu počeli skandirati 'bravo'.

Istaknuo je da mu je Đogaš javno čestitao. Na pitanje tko mu je prvi čestitao, naveo je da ne zna i da misli da su to bile stranačke kolege. Kazao je da će učiniti sve da Split da bude centar regije i da bude primjer drugima.

- Mi smo uvijek komunicirali s premijerom Plenkovićem na profesionalan način -  kazao je Puljak vezano uz pitanje o tome kakva će biti komunikacija s premijerom nakon ove kampanje.

Najavio je kako će sutra početi pregovore s Mostom i SDP-om oko koalicije u Gradskom vijeću.

- Mislim da je sada jasno što građani žele. Žele javne natječaje, a ne korupciju i klijentelizam. Split će biti grad primjer,  poručio je.

Na pitanje hoće li ići večeras na Ultru, kazao je kako neće i kako je to za djecu.

Komentara 92

GO
goran31
20:58 10.07.2022.

Kako ulica vodi Hajduk zadnjih 10 godina tako će i ovaj lik s nosatom kljukom voditi Split. Neuspješno i gubitaški. Na izbore izašlo rekordno malo birača, a ova prevara je dobila podršku svega 15% Splićana. Mannjina glasna je uzurpirala svee živo u Splitu, to ne može dobro završiti.

LJ
ljudemisi
21:14 10.07.2022.

Ovakvu sramotu Split nije imao od vremena Dioklecijana, da degenerici vladaju gradom .

TA
Tajg
21:54 10.07.2022.

Čeka nas veliki posao misli vjerovatno na velike plaće i u prijevodu mi nemamo riješenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije