Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA 50.000 EURA

Snimila ga nadzorna kamera: U gluho doba noći zapalio im Mercedes i još dva auta

Zapaljen automobil pulskih registracija u Sarajevu
Foto: Snimio čitatelj
1/5
28.05.2020.
u 20:31

Počinitelj je poznat policiji jer je sudjelovao u više oružanih obračuna u Sarajevu

Mercedes pulskih registarskih oznaka zapaljen je noćas oko pola noći u sarajevskom naselju Stup, a vatra se proširila i na dva automobila parkirana pored. Na snimkama nadzornih kamera jasno se vidi kako muškarac dolazi i na malo parkiralište, polijeva automobile i potom ih pali.

Kako Glas Istre neslužbeno saznaje, riječ je o Puljanima koji su u Sarajevu u obiteljskom posjetu, a policija je odmah pronašla 27-godišnjeg počinitelja. Od prije je poznat policiji jer je sudjelovao u više oružanih obračuna u Sarajevu.

Radi se o Mercedesu E klase, a ukupna šteta procjenjuje se na oko 50.000 eura. Uhićen je, kako su objavili iz policije Kantona Sarajevo, zbog izazivanja opće opasnosti i oštećenja tuđe stvari.

Nastavlja se policijsko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 3

HE
herojulice
20:40 28.05.2020.

Vratili se ilegalci. Još malo i eto Waltera.

DU
Deleted user
21:24 28.05.2020.

Dileri ne poznaju granice

KE
keckin37
20:36 28.05.2020.

Eto Antifasisti se svete za Misu, sto je Kardinal Puljic odrzao u Sarajevu. Najavili su osvetu, da vidimo sto ce sad Sarajevo poduzet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije