Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORUĆI PROBLEMI SPLITA
Povratak na članak

VIDEO Puljak: Mislim da se Plenković naljutio zbog Mihanovićevog poraza. Vrijeme je da se odljuti

Već se ta cesta najavljuje 50-ak godina i svaki ministar najavljuje da će ju sagraditi, čak je i župan prije četiri godine, kada su bili izbori, govorio da će kampirati ispred vlade pa to nije napravio

Komentari 4

FR
franc251
10:47 14.08.2021.

Zanimljivi ti gradonačelnici kojima Plenković kriv što ne rade svoj posao.

VL
Avatar southman
southman
21:48 13.08.2021.

Imaš proračun od preko mlrd kn a ti zazivaš Plenkovica ? Ipak si ti dr sc koji čak zna i engleski. Što ce ti Plenkovic ?

VL
AN
Anaid
17:38 13.08.2021.

Hm...Vlada ovo, vlada ono...JLS imaju jako mnogo ovlasti da i same mnogo toga unaprijede na lokalnoj razini, ali o tome gospodin ne rece nista, vazniji mu je (kao i Bulju) Plenkovic...cini mi se da njih vise zanima drzavna nego lokalna politika.

VL
Avatar whitesox
whitesox
15:41 04.09.2021.

Plenki je,ako sam ga dobro shvatio kriv za otpuštanje žene koja je 80% invalid! Majko moja ja tu jednadžbu ne mogu razumjeti!trebam pomoć matematičara

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.