Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI U UKRAJINU

VIDEO Procurile najnovije snimke: Rusi uništili i prvi američki Abrams?

Foto: telegram
1/5
26.02.2024.
u 16:23

Tijekom dana objavljene su i snimke Abramsa u plamenu, a nije jasno je li to isti tenk s ranijih snimki

Društvenim mrežama kolaju snimke i fotografije koje navodno prikazuju uništeni američki tenk Abrams u Ukrajini. Snimke uistinu prikazuju Abramsa u plamenu, no ne može se izvesti iz trenutačno objavljenih snimaka je li tenk uništen ili tek oštećen. Prije nekoliko dana objavljene su prve snimke koje prikazuju Abramsa u akciji, na području mjesta Berdiči nedaleko Avdiievke koju su Rusi nedavno osvojili.

Snimke sa ukrajinskog drona prikazuje jednog Abramsa kako puca prema ruskim položajima sa ulice, nakon čega se okreće i povlači prema položajima odakle je došao. Jučer su objavljene i snimke s ruskog drona koje prikazuju izgleda istog Abramsa na tom području dok se kreće ulicama.

Tijekom dana objavljene su i snimke Abramsa u plamenu, a nije jasno je li to isti tenk s ranijih snimki. Prema navodima objavljenim na društvenim mrežama, Abramsa su pratili ruski operateri dronova te je uništen bespilotnom letjelicom.

Ukrajini je SAD isporučio 31 Abramsa, no do prošlog tjedna nisu postojale snimke tog tenka u akciji. Inače, do sada je u Ukrajini uništeno ili oštećeno 30-ak Leoparda raznih tipova te jedan britanski  Challenger 2.

POVEZANI ČLANCI:


 
Ključne riječi

Komentara 73

MA
Maltese
19:30 26.02.2024.

ruski zločinci marš iz Ukrajine!

A2
a201
19:43 26.02.2024.

Jel ova BIVSA BRACA stvarno misle da Rusija moze pobijediti u obome ratu ?????? Zapad Rusiju iscrpljuje ( da Ukrajina - TRPI OGROMNE ZRTVE ) , Rusija ide u RATNO GOSPODARSTVO ..... tako je propao SSSR u utrci na kojuu ih je navukao SAD ..... ako zagusti Ukrajini , zapad ce se ukljuciti ....... Rusija je poposila duhorocno ( i poslije ce im zapad opet morati pomagati ...)

Avatar stomugromova2
stomugromova2
20:32 26.02.2024.

Cetveronozni sisavac ima vise vrsta cetveronoznih neprijjatelja i dvonoznu vrstu sisavca. Dvonozni sisavac im jednu vrstu neprijatelja,ista kojoj oba pripadaju.kad ta vrsta u kojoj se natalozilo zlo nestane zemlja ce opet biti lijepa planeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije