Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEROJI IZ LONDONA

VIDEO Procurila nova snimka: Hrabri kuhar zgrabio kljovu i napao terorista

Foto: Screenshot
1/10
30.11.2019.
u 14:20

U napadu su ubijeni žena i muškarac, a dvije žene i muškarac su ozlijeđeni i zadržani su u bolnici

Kuhar Lukasz jedan je od heroja koji su odlučili zasutaviti terorista Usmana Khana (28) koji je nožem ubadao ljude u Londonu.

Lukasz je kuhar iz Fishmongers' Halla s čijeg je zida uzeo veliku kljovu kita Narvala. Kljovom je gurao napadača dok ga je drugi špricao pjenom iz aparata za gašenje požara. Poljak i dvojica muškaraca uspjeli su na kraju savladati Khana i oduzeti mu nož.

Britanska je policija priopćila da je napadač, koji je u petak u Londonu nožem ubio dvije osobe, 28-godišnji Usman Khan, koji je osuđen za terorizam i prošle godine pušten iz zatvora. 

"Ta je osoba bila poznata vlastima, a 2012. godine osuđen je za terorizam", priopćio je Neil Basu, najviše rangirani britanski časnik za borbu protiv terorizma.

"Uvjetno je pušten iz zatvora u prosincu prošle godine i sada je najvažnije u istrazi utvrditi kako je došlo do ovoga napada", istaknuo je Basu.

U napadu su ubijeni žena i muškarac, a dvije žene i muškarac su ozlijeđeni i zadržani su u bolnici, rekao je Basu.

Ključne riječi

Komentara 6

AN
ante3
15:14 30.11.2019.

Pustili teroristu na uvjetnu slobodu majko mili koje budale.Pa ovo sudstvo u Europi nije normalno ili su totalno glupi ili namjerno puštaju teroriste da nas ubijaju.

ZI
zimerman
17:36 30.11.2019.

Kako to da niti jedan musliman nije nikad ni slučajno pomogao da se savlada terorista.

Avatar dzambo
dzambo
08:11 01.12.2019.

Ovdje kod mene u Americi ''samo nozem'' naoruzan ne bi smio nikoga napasti i ne bi prolaznici uzimali ''sporedna pomagala'' da ga neutralisu...jer jednostavno prvi koji bi naisao izvukao bi svoj pistolj i jednostavno upucao ga i to ''vise puta''...aa da je taj osudjen za terorizam ovdje kod mene u Americi ne bi bija pusten na slobodu cak i da promjeni vjeru svoju....i zavrsio bi u ADMAX-u u Coloradu...a i tu su oni ''vjernici'' njegovi koji su cak presli na Hriscanstvo al nepali to i nema pustanja...a onaj Amer kojem je uspjelo izvesti teroristicku akciju dobija je ''samo'' 161 dozivotnu robiju...a vid ti Engleza'' oni malo drze pa puste...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije