Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U LONDONU

VIDEO Napadač nije imao šanse: Hrabri građani uzeli stvar u svoje ruke i bacili ga na pod

Foto: Screenshot
1/7
29.11.2019.
u 18:28

Vidjeli smo jednu osobu s ranom u grudima - rekao je Walsh i dodao da je rana bila na lijevoj strani tijela

Britanska policija ubila je napadača koji je nožem ozljeđivao ljude u Londonu. Prije nego ga je upucala policija, skupina očevidaca srušila ga je na pod te mu oduzela nož. Kako BBC javlja, dvoje ljudi umrlo je nakon napada.

- Doslovce smo završili radom kada nam je rečeno da nas evakuiraju. Izašli smo iz zgrade i tada su nas odveli - rekao je Howard Walsh, građevinski radnik koji se nalazio blizu mjesta napada, javlja Dail Mail.

Rekao je i kako su vidjeli jednog od hrabrih građana koji su savladali napadača. 

- Vidjeli smo jednu osobu s ranom u grudima - rekao je Walsh i dodao da je rana bila na lijevoj strani tijela te da mu se činilo kako je osoba dobro nakon što ga je preuzela Hitna pomoć.

I George Robart našao se blizu mjesta incidenta. On je vidio jednu osobu kako se zatrčala prema osumnjičenom te ga srušio na pod iako je na sebi nosio prsluk za koji se kasnije ispostavilo da je lažan.

- Ovaj je čovjek hodao s druge strane mosta kada je napad počeo. Protrčao je kroz promet i preskočio središnju ogradu kako bi oborio napadača zajedno s još nekoliko osoba. Pobjegli smo, no čini se kako ga je rulja razoružala. Nevjerojatna hrabrost - napisao je Robart na Twitteru.

Drugi je očevidac napisao kako je vidio ljude koji trče.

- Ličilo je na tučnjavu. Vidio sam čovjeka koji je nosio štap dok je drugi nosio aparat za gašenje požara dok su trčali za osobom s nožem. Zgrabili su ga i bacili na zemlju - napisao je drugi očevidac.

Ključne riječi

Komentara 34

GI
giannimichelis
18:43 29.11.2019.

Teško kršenje ljudskih prava jadnog izbjeglice, rekla bi drugarica pravobraniteljica Lora Vidović.

DU
Deleted user
18:51 29.11.2019.

Čuj to?! Londonska policija ubila ga nakon što su ga građani savladali i razoružali?! Jel tu nešto fali ili je krivo prenešeno u informaciji?! Kad bi to naši napravili, razapeli bi ih svi "humanisti" svijeta i vjerojatno bi dobili doživotnu umjesto zaslužene nagrade i počasti. Kako bilo da bilo, bravo za londonsku policiju....

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
19:14 29.11.2019.

Bit će neki kirurg...zašto mu facu ne pokažete?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije