Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni napojnica nije dovoljna

VIDEO Preuzela narudžbu, ostavila napojnicu, a onda šok! Dostavljač na snimci uhvaćen u krađi

Šibenik: Dostavlja? Wolta na gradskom trgu
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
20.04.2024.
u 20:04

"Budući da nije mogao izaći iz zgrade bez pomoći stanara, pričekao je ispred ulaza i potajno se vratio kako bi pretražio moje stvari koje su bile privremeno pohranjene ispod stubišta zbog renovacije."

Riječanka iz Pećina nedavno je doživjela neugodno iskustvo s dostavljačem Wolta. Nakon preuzimanja narudžbe u svojoj zgradi i uplaćene napojnice putem aplikacije ostala je pokradena.

Naime, Riječanka je preuzela narudžbu i zatvorila vrata, a dostavljač se nakon par minuta vratio do vrata i počinio krađu uzevši stvari koje su se nalazile na stubištu, ne znajući da ga kamera snima cijelo vrijeme. Riječanka se ovom neugodnom situacijom požalila medijima i preko društvenih mreža objavila video, piše riječki portal Fiuman.

"U četvrtak sam naručila hranu preko Wolta i omogućila dostavljaču ulazak u zgradu kako bi mi dostavio narudžbu. Dok sam se uputila prema stanu, dostavljač je krenuo prema izlazu, ali se nakon kratkog vremena vratio. Budući da nije mogao izaći iz zgrade bez pomoći stanara, pričekao je ispred ulaza i potajno se vratio kako bi pretražio moje stvari koje su bile privremeno pohranjene ispod stubišta zbog renovacije." kazala je Riječanka. 

"Snimka kamere jasno pokazuje kako je pretraživao kutiju, palio svjetlo nekoliko puta i prisvojio nekoliko predmeta. Prethodnog dana sam mu čak dala napojnicu od 50 centi i ocijenila ga najvišom ocjenom putem aplikacije. Tek sljedećeg jutra sam otkrila što se dogodilo gledajući snimku", izjavila je Riječanka, priloživši snimku kao dokaz.

FOTO Čistili smo diljem Hrvatske: 'Himna nam počinje s 'Lijepa naša', hoćemo li ju zbog ovog otpada mijenjati?'

Šibenik: Dostavlja? Wolta na gradskom trgu
1/26
Ključne riječi

Komentara 1

XM
Xman
20:47 20.04.2024.

50 centi napojnice ,sramota ,stidi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije