Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu marili za poglede

VIDEO Prepustili se strastima na balkonu hotela u Splitu

Uzavrele strasti na balkanu hotela na Žnjanu
Čitatelj
12.08.2021.
u 07:52

Ništa ih nije dalo omesti u uživanciji

Hrvatska obara sve rekorde u broju turista. Sigurna smo destinacija, a unatoč pandemiji i rastu korona brojki turisti nam i dalje pristižu. Širom obale uživa se u brojnim zabavnim sadržajima. No, veliki broj turista znači i veći broj šokantnih 'zgoda' koje nam pristižu s Jadrana. Tako se društvenim mrežama munjevito proširila snimka dvoje turista koji su se zanijeli u strastima usred bijela dana na balkonu hotela u Splitu.

Šokirani su ostali i brojni promatrači ispred hotela na Žnjanu. Naime, par se na balkonu hotela potpuno opustio i predao strastima. Ništa ih nije dalo omesti u uživanciji. Na snimci se mogu čuti povici i smijeh građana koji su prolazili ispred. 

Ključne riječi

Komentara 25

GA
greko.avenger
22:12 12.08.2021.

E to je godišnji

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
00:40 13.08.2021.

I tata bi sine...

SA
Sasa12
07:25 13.08.2021.

Ako mogu gejevi paradirati usred grada njih tisucu i cmoljakati se i jos ih policija stiti sta nebi mogli muz i zena na balkonu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije