Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANIKA U SPLITU

VIDEO Ugašen požar na TTTS-u: Začule se detonacije, ljudi su vrištali, a auti gorjeli

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/20
16.09.2019.
u 20:33

Na požarište su ubrzo stigla najmanje četiri vatrogasna vozila sa splitskog područja, a uskoro se očekuje dolazak dodatnih snaga.

Na trgovačko-transportnom terminalu Split, poznatijem pod kraticom TTTS, danas je oko 16:20 izbio požar. Prema navodima Dalmacije danas planuo je brodski kontejner. Požar je lokaliziran oko 17 sati, a ugašen oko 20 sati, a u njemu je izgorjelo osam kombija i jedan osobni automobil, doznaje se u Vatrogasno-operativnom centru Split.

U požaru je osim osam kombi vozila i osobnog automobila izgorjelo i nisko raslinje, te drvena građa. S vatrom se nešto manje od dva sata borilo 16 vatrogasaca sa šest vozila Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Splita, šest vatrogasaca sa dva vozila DVD Split i pet vatrogasaca sa dva vozila DVD Žrnovnica.

U požaru je zabilježeno i nekoliko detonacija, a vatra se proširila s drvenih paleta na kombi vozilo koje je bilo parkirano u samoj blizini.

- Začulo se više detonacija. Ljude koji su se zatekli u blizini uhvatila je panika, pa su se razbježali uz glasne povike. Vatra je zahvatila gomilu drvenih paleta, a kako doznajemo planulo je i nekoliko vozila - navode svjedoci za Dalmaciju danas.

Video: YouTube/Dalmacija danas

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije