Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jurnjava je trajala oko sat vremena

VIDEO Luda potjera u Americi: Dječak (12) ukrao viljuškara, dok ga je policija hvatala oštetio desetak vozila

Policija SAD
Pixabay
28.11.2023.
u 17:42

Preliminarna istraga pokazala da je anonimni maloljetnik pristupio vozilu u srednjoj školi Forsyth i da je ono bilo "otključano ključem skrivenim u kabini". Tijekom potjere nitko nije ozlijeđen

Policija u Michiganu izvjestila je o detaljima potrage za 12-godišnjakom koji je u subotu navečer ukrao viličar i neoprezno ga vozio kroz stambena područja Ann Arbora. Naime, došlo je do jurnjave koja je trajala oko sat vremena tijekom koje se vozilo nije zaustavljalo na crvenim svjetlima, a prometni znakovi i retrovizori bili su počupani.

Prema informacijama policije, vozač je tijekom potjere udario desetak automobila. Također, u priopćenju su naveli da je preliminarna istraga pokazala da je anonimni maloljetnik pristupio vozilu u srednjoj školi Forsyth i da je ono bilo "otključano ključem skrivenim u kabini". Tijekom potjere nitko nije ozlijeđen, prenosi Reuters. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Luda potjera u Americi: Dječak (12) ukrao viljuškara, dok ga je policija hvatala oštetio desetak vozila

Ključne riječi

Komentara 2

CR
crocro
07:37 29.11.2023.

"Da, a problem je i u tome što dijete u silnoj jurnjavi i naganjanju policije, nije bilo vezano pojasem na viljuškaru. A provjerom tahografa, mali je jurnjao cijela 3 kilometra od mogućih 6, jer je stavio ciglu na papučicu za gas. Kako bi oslobodili trasu zbog sigurnosti prometa i silne jurnjave, ispred viljuškara su morala krčiti put policijska vozila pod rotacijom i zvučnim signalima i to uz pomoć helikoptera. One scene iz filma "Brzina" su kamilica prema ovoj jurnjavi."

HO
homofobic
22:39 28.11.2023.

To je bio trkaci vilicar kada je bilo jurnjave! Mos si misliti koja jurnjaca 5 do 9km/h!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije