Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

VIDEO Postala senzacija: 60-godišnjakinja pleše na šipki

Fascinira me jer je ženstveno, zavodljivo i uzbudljivo. Prepuno je mladenačke seksi energije, kaže vremešna plesačica Sun Fengqin
16. siječnja 2013. u 15:44 5 komentara 3 prikaza
Josip Šimunić
Foto: Pixsell
Pogledajte galeriju 1/2

Nikad nije kasno da se počnete baviti onim što vas veseli i ispunjava, poruka je to koju šalje 60-godišnja Kineskinja Sun Fengqin. ''Baka iz Nanjinga'' postala je prava senzacija kada su internetom počele kružiti snimke njenog plesa na šipki. Unatoč ozlijeđenoj kralježnici, Sun se seksepilnim plesom počela baviti kada je sasvim slučajno na televiziji vidjela točku jedne sunarodnjakinje, piše Daily Mail.

– Fascinira me jer je ženstveno, zavodljivo i uzbudljivo. Prepuno je mladenačke seksi energije – prepričala je Sun te objasnila da je u početku novi hobi pokušala sakriti od obitelji, no to joj nije uspjelo. Suprug Cui Lianhua doznao je za akrobatsku aktivnost svoje žene i potpuno je podupro. No on nije jedini koji je bio iznenađen. Početni šok trebala je prevladati i instruktorica Shen Ting. Ona je prvi put dobila učenicu koja bi joj po starosti mogla biti baka. Sada je zadovoljna napretkom koji je Sun pokazala pa joj je ''baka'' danas jedna od najdražih učenica.

>>Striptiz-klub ponudio posao Lindsay Lohan

Elipso