Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoć

Striptiz-klub ponudio posao Lindsay Lohan

lindsay lohan
pixsell
14.12.2012.
u 15:34

Glumica je zbog dugova počela rasprodavati svoju imovinu, a američki klub odlučio joj je pomoći pristane li raditi na njihovu videochatu

Glumici Lindsay Lohan jedan je striptiz-klub ponudio posao i obećao joj pomoći oko nagomilanih dugova koji su je prisili da rasprodaje svoju imovinu.

Klub Scores iz New Yorka nudi joj 16 tisuća dolara kojima će moći spriječiti prodaju svojih predmeta koje je založila zbog dugova, a nudi joj i plaćanje najma vile na Beverly Hillsu na nekoliko mjeseci prihvati li posao voditeljice njihova videochata na ScoresLive.com.
Posao ne uključuje nikakav oblik golotinje, a na Lindsay je da se odluči.

Lindsay je u dugovima i prijeti joj gubitak sve njene dizajnerske odjeće i privatnih vrijednosti zato što je dužna milijun i pol kuna jer nije platila porez za 2009. i 2010. godinu, a dužna je i 75 tisuća kuna za najam vile.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije