Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napravila niz prekršaja

VIDEO Policija otkrila detalje o dramatičnoj potjeri za vozačicom u Vukovaru

Potjera u Vukovari
Foto: Snimio čitatelj
1/2
02.06.2022.
u 10:17

Dodaju kako je vozačici i dvojici policijskih službenika pružena liječnička pomoć u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru, nakon čega je vozačica zadržana na daljnjem liječenju

Policija se danas i pisano oglasila o jučerašnjoj potjeri po ulicama Vukovara za vozačicom osobnog automobila. Navode kako je policija na temelju dojave kako je vozač osobnog automobila oštetio više drugih osobnih automobila intervenirala u Vukovaru te da su policijske ophodnje brzo pronašle to vozilo i identificirale osobu, odnosno, utvrdili smo da je tim vozilom upravljala 51-godišnja Vukovarka.

Video: Neviđena potjera u Vukovaru: Žena bježala policiji, oštetila nekoliko automobila!

"Policijski službenici utvrdili su da je 51-godišnja Vukovarka upravljala osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka kojim je oštetila pet osobnih automobila i imovinu Nacionalne memorijalne bolnice u Vukovaru te su pritom lakše ozlijeđena dva policijska službenika. Završenim očevidom utvrdili smo da  je vozačica upravljala osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka, koji nije njezino vlasništvo, te je na vukovarskim cestama u kratkom vremenskom razdoblju počinila više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, nakon čega je u ulici Ivana Gundulića primjenom sredstava prisile spriječena u daljnjem činjenju prekršaja", stoji u priopćenju policije.

Dodaju kako je vozačici i dvojici policijskih službenika pružena liječnička pomoć u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru, nakon čega je vozačica zadržana na daljnjem liječenju. Policijska uprava vukovarsko-srijemska nastavlja s kriminalističkim istraživanjem.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mudlin
Mudlin
14:09 02.06.2022.

Mileva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije