Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SESVETE

Na spoj s ljubavnikom došao i suprug, strgnuo krunicu s retrovizora i zaprijetio: 'Ubit ću ti unuke'

Zagreb: Željeznička stanica Sesvete
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
31.05.2022.
u 07:56

Oštećeni je na raspravi u travnju povukao prijedlog za kaznenim progonom, nakon čega je državno odvjetništvo, s obzirom na to da su time nestale daljnje procesne pretpostavke za vođenje postupka, izjavilo da odustaje od optužbe

Prava se drama zbog ljubavnog trokuta odvijala na parkiralištu ispred željezničke postaje u Sesvetama kad su tamo iznenada stigli muž, žena i njezin ljubavnik, piše danica.hr.

Prema optužnici koju su podigli tužitelji, drama se dogodila još u veljači. Žena i ljubavnik dogovorili su se tamo naći, ali sa ženom je došao i suprug, što je ljubavnika šokiralo. Muškarac (47) se na parkiralište dovezao osobnim automobilom sa svojom suprugom (43) koja se prethodno dogovorila s ljubavnikom (50) da će se na navedenom mjestu naći kako bi raspravili o prekidu njihove ljubavne veze.

Vidjevši ljubavnika supruge u automobilu na mjestu vozača, 47-godišnjak je izašao iz vozila pa ušao u njegovo i sjeo pokraj njega, nakon čega je rukom potrgao krunicu s retrovizora. Iz brave vozila potom je uzeo ključeve automobila i rekao mu: "Ubit ću ti unučad i tebe, poznajem deset kriminalaca koji će to napraviti za mene s lakoćom", stoji u pravomoćnoj optužnici protiv supruga preljubnice.

Općinski sud najprije je prihvatio kazneni nalog državnog odvjetništva te donio presudu kojom je 47-godišnjak proglašen krivim za kazneno djelo prijetnje pa je osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu. No, suprug je podnio prigovor na kazneni nalog pa je sud potvrdio optužnicu i zakazao ročište.

– No, oštećeni je na raspravi u travnju povukao prijedlog za kaznenim progonom, nakon čega je državno odvjetništvo, s obzirom na to su time nestale daljnje procesne pretpostavke za vođenje postupka, izjavilo da odustaje od optužbe – otkrivaju tužitelji.

Nije poznato što se u međuvremenu dogodilo i zbog čega je ljubavnik odustao od kaznenog progona protiv supruga svoje bivše ljubavnice.

VIDEO Pogledajte kako je dvogodišnja Hollie šokirala majku iz naizgled uobičajene igre

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Bill Carson
Bill Carson
09:40 31.05.2022.

Ne razumijem zašto prijetiti ljubavniku. Supruga nije silovana. Ona svojevoljno daje svoj spolni organ drugome. Da nije taj ljubavnik bio bi neki drugi. Čovječe, supruga ti je drolja. Razvod braka i kraj.

Avatar southman
southman
09:35 31.05.2022.

Dobro je prošao. A žena pogotovo.

AL
altruist
12:57 31.05.2022.

Neka ste vi u ovom kontekstu spomenuli krunicu. Jadno i perfidno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije