Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osmislili plan spašavanja

VIDEO Policajci došli na intervenciju, pa otkrili neočekivanog gosta u bazenu: 'Hej, maleni, smiri se'

jelen
WARE POLICE DEPARTMENT/REUTERS
02.09.2023.
u 22:19

Policajci su procijenili situaciju i osmislili plan za spašavanje zarobljenog jelena

U gradu Ware, u Massachusettsu lokalni policajci pritekli su u pomoć mladom jelenu zarobljenom u bazenu u jednom dvorištu. Kada su stigli na intervenciju otkrili su mladog jelena kako pokušava pobjeći iz bazena. Uplašena životinja kružila je oko vode, očajnički pokušavajući pronaći izlaz. Policajci su brzo shvatili da se jelen zapleo u pokrivač bazena.

Iako su jeleni poznati po svojim sposobnostima plivanja, ovaj mladi jelen možda nije bio tako vješt. Kako je vrijeme prolazilo, policajci su znali da moraju djelovati brzo kako bi spasili životinju. Policajci su procijenili situaciju i osmislili plan za spašavanje zarobljenog jelena. Odlučili su upotrijebiti skimer za bazen kako bi izvukli jelena iz vode. Sa skimerom u ruci pažljivo su prilazili jelenu, pokušavajući ga smiriti i zadobiti njegovo povjerenje.

Unatoč njihovim naporima, jelen se pokušavao sam više puta izvući iz zamke, ali nije mogao. Policajci su znali da moraju pronaći način da oslobode jelena prije nego što životinja strada. Kad je jelen ponovno pokušao pobjeći, policajci su ga pomoću skimera izvukli iz vode. Životinja je brzo odjurila u šumu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Svračak
Svračak
18:09 03.09.2023.

Daleko je to od jelena, to je srneća divljač.

PO
poluprovokator
07:37 03.09.2023.

"Skimer" je prelivni otvor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije