Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJSKA POTJERA

VIDEO Pokušao pobjeći presretačima na autocesti s 200 km/h pa se zabio u ogradu

PU Primorsko-goranska
18.06.2021.
u 16:29

Presretači su na kraju i susreli vozača kada je zbog prevelike brzine izgubio nadzor nad motociklom

 U četvrtak je oko 15 sati policijskog presretača kod tunela sv. Kuzam pretekao je motocikl koji je jurio autocestom s djelomično pokrivenom registracijom. Umjesto da se odazvao na sirenu koju su policajci upalili, 47-godišnji vozač je još više ubrzao, a kasnije završio i u prometnoj nesreći.  

Iako je dopuštena maksimalna dopuštena brzina vožnje na toj cesti bila 100 km/h, policajci su neopreznom vozači izmjerili čak 200 km/h, dakle duplo više. 

- Vozač se nije zaustavljao već je na čvoru Hreljin skrenuo u smjeru Oštrovice, povećavajući razmak između svog vozila i presretača. Kako ne bi ugrozili sigurnost prometa policijski službenici prestali su s uporabom zvučnih i svjetlosnih znakova te usporili vožnju presretača, priopćili su iz policije.

Presretači su na kraju i susreli vozača kada je zbog prevelike brzine izgubio nadzor nad motociklom, izletio izvan ruba kolnika i udario u zaštitnu ogradu.

- Vozaču je liječnička pomoć pružena u KBC Rijeka, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen (prijelom noge), kazali su.

 

Zbog počinjenja prometnih prekršaja protiv 47-godišnjeg vozača će biti podnijet optužni prijedlog, a zbog sumnje na krivotvorenje registracijske pločice bit će provedeno kriminalističko istraživanje.
 

Ključne riječi

Komentara 19

TO
tomotomo
16:55 18.06.2021.

Sad 2 g zatvora i 5 g. bez vozačke, za primjer drugima

MA
maximinimax
16:44 18.06.2021.

Pohvalno što nisu i oni divljali i ugrožavali ostale normalne vozače

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
21:28 18.06.2021.

Simpatičan mladić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije