Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREŽIVIO JEDINO DJEČAK

VIDEO Pojavila se strašna snimka pada žičare u Italiji u kojoj je poginulo 14 osoba

Twitter screenshot
16.06.2021.
u 13:59

Do pada je došlo kada je žičara prevozila putnike od grada Strese do planinskog vrha Mottarone

Na društvenim mrežama pojavila se snimka trenutka strašnog pada žičare u Italiji krajem svibnja u kojoj je poginulo 14 osoba. U međuvremenu je uhićeno troje ljudi jer su namjestili sigurnosni sustav kako bi se izbjeglo kašnjenje žičare. 

Do pada je došlo kad je žičara prevozila putnike od grada Strese do planinskog vrha Mottarone. Oko 300 metara od vrha, žičara je pala na tlo, a od 15 putnika preživjelo je samo jedno dijete

Na snimci nadzornih kamera vidljivo je kako se žičara normalno penje prema svom odredištu bez većih poteškoća. Nakon što dolazi do vrha kada bi se trebala spojiti na postaju, kabina žičare naglo se odvojila i nekontrolirano krenula padati prema dnu. Oko 300 metara od dna, kabina se odspojila od užeta i pala na tlo.

Službe spašavatelja imale su problema s dolaskom na mjesto pada jer je teren jako nepristupačan pa se u jednom trenutku i vatrogasno vozilo prevrnulo na planini. Dvoje djece odmah je prebačeno u bolnicu, no jedno dijete kasnije je preminulo od preteških ozljeda. 

VIDEO Pokušao otvoriti vrata aviona u letu, pa najavio putnicima da stave maske za kisik: Savladali ga putnici i osiguranje!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Agramer000
Agramer000
14:49 16.06.2021.

strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije