Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U društvu Noćnih vukova

VIDEO Pojavila se snimka Marka Miloševića, bio je na otkrivanju spomenika ocu Slobodanu u Moskvi

Marko Milošević
Printsreen Twiter
14.06.2023.
u 10:39

Snimka Marka Miloševića, s otkrivanja spomenika njegovom ocu Slobodanu Miloševiću u Moskvi, osvanula je na društvenim mrežama. O njemu se već godinama jako malo zna, osim da je s majkom preselio u Rusiju.

Na društvenim mrežama osvanula je snimka Marka Miloševića, koji se pojavio na otkrivanju spomenika Slobodanu Miloševiću u Moskvi. Na snimci je s pripadnicima Noćnih vukova, miljenicima Vladimira Putina, skupinom koja je bliska Aleksandru Vulinu

'Nadam se da će Beograd tražiti od Rusije da isporuči osobu za kojom je raspisana crvena Interpolova tjeralica. Nakon 23 godine!' napisao je korisnik koji je objavio snimku na Twitteru. 

O Marku Miloševiću, sinu bivšeg predsjednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, koji je umro kao haški osumnjičenik za ratne zločine na području Hrvatske i BiH, malo se zna otkako je s majkom Mirjanom napustio Srbiju i preselio se u Rusiju. Već godinama o njemu se pojavi tek pokoja informacija, ali i brojna nagađanja o tome čime se bavi. No ništa se ne zna pouzdano. 

VEZANI ČLANCI 

VIDEO Ukrajinska zastava vijori se nad novooslobođenim selom, potvrđujući da Ukrajina napreduje

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije