Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabor
Povratak na članak

VIDEO Pogledajte prepirke Marasa i Esih s Plenkovićem te Tolušića i Sinčića

Ovaj put Maras je premijeru postavio pitanje o njegovoj, kako je rekao, simbiozi sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem

Komentari 30

RP
Ružni patak
14:53 14.11.2018.

bruna nasamarala anemicnog

VL
SO
SoloHan
14:50 14.11.2018.

Ispričavam se administratoru što sam upotrijebio riječ na P kad sam pisao o premijeru, i tako ga prisilio da mi da karton, trebao sam napisat da je anemična vagina,

VL
MI
Milas
13:17 14.11.2018.

Maras je iritantan do bola. Kad bi ljudi iz drugih stranaka prelazili u SDP - sto je sad naucna fantastika - onda bi to bilo sasvimu redu. E Marasu jadan li si.

VL
BE
berava
19:53 14.11.2018.

"I u ovom ratu anemija vam nije opravdanje",da je Plenkovic normalan i da ima imalo karaktera nakon ove izjave bi odmah dao ostavku.Taj nit ima obraza niti karaktera.Bravo za Brunu IMA VECA MUDA od slucajnog premijera i briselskog potrcka.

VL
IM
imedvedo
12:50 14.11.2018.

Maras nije svjestan da većina ljudi, gledajući TV ili sluša radio, odlaze na zahod kada se Maras javi za riječ. Pritisne ih takva "sračka" da je to užas.

VL
BA
balance
12:27 14.11.2018.

Bero i Maras kad god progovore partiji pada rejting.A oni su kao najveća oporbena stranka ili ti partija!!

VL
PR
propalismoFranjoskroz
14:07 14.11.2018.

ahaha Roks napada nekog zbog objava???

VL
DU
Deleted user
23:21 14.11.2018.

Ovakav Sabor je sramota Republike Hrvatske. Ukinuti tu bezprizornu pustopoljnu ustanovu. Pa kakovu poruku šaljete:prazninu, ispraznost, vulgarnost, nekulturu, licemjerje,bezperspektivnost,... Ovakav Sabor protuslovi zdravom razumu.Poruka koja se šalje krajnje je negativna. Ogroman trošak i ništa više. Raspustiti bez odgađanja. Kazalište suvremenee hrvatske političke dekadentne iritacije. Ne sramotite ovu predivnu povijesnu instituciju.

VL
DU
Deleted user
15:01 14.11.2018.

Jao, kako se Maras provaljuje...

VL
DU
Deleted user
12:01 15.11.2018.

bravo Esih!!!! Plenkovic me jako podsjeca na Josipovica, prica i prica a nista ne kaze!

VL
MA
matan91
15:37 14.11.2018.

Nitko se od njih nije vruć vode napio.

VL
ZN
Znam
11:46 14.11.2018.

Pratim ovih dana malo vise tv i ovaj maras nije za slobodu on je za ljecenje il ce nekog ubit prvo napadao svog beru a sad sve ostale

VL
Avatar Jozika
Jozika
13:00 14.11.2018.

Dobro je. Samo nastavite tako. Sve 5

VL
VA
Valer
20:10 14.11.2018.

Nama je vijest kako su bahati Plenković, Maras ili Esih. Bit problema je zašto javna uprava ima 2800 uhljeba više zaposlenih nego prije godinu dana. U međuvremenu je državu napustilo barem 200.000 hrvata. Manje stanovnika-više uhljeba.

VL
MA
Mate
09:36 15.11.2018.

Taj gospodin zastupnik Maras je napamet naučio dvije rečenice i postavlja ih kao pitate premijeru već treći put.

VL
CR
crvenaHR
16:11 14.11.2018.

Gospođa Bruna je u nekom ratu ... smells like communism.

VL
DA
danijelrukavina4
14:34 14.11.2018.

Mislim da je gospođa Bruna ipak samo povjesničarka. O ekonomiji, čini mi se, nema baš ne kakvo znanje. Ako se zalažeš da se europskoj uniji kaže "čvrsto NE", onda moraš isto tako predložiti što je alternativa. Što bi po Vama bila alternativa, gospođo Bruna ? Da se "začahurimo" ? I što ćemo onda ? Naočale jesu nove, i stvarno Vam dobro stoje, ali nisu digle onaj "opći dojam". Što se tiče gospodina Marasa, ima pravo što se tiče prikupljanja većine pomoću prebjega. Čini mi se da će biti posla za slaganje novih izbornih zakona i pravila. Možda da se ipak razmisli o onom mom prijedlogu da svaki građanin ima pravo preko stranke na samo 2 mandata u životu. .Poslije, ako mu se "osladilo" baviti politikom - svako neka ide u "vlastitoj režiji". A gosp. Maras, ujedno i cijela oporba, da malo smanje emocije u diskusijama. To, imam dojam, Vam donosi suprotni učinak. Ako je istina ovo što govori gosp. Sinčić da se događa u "Hrvatske šume", to nije dobro. Gospodin ministar Tolušić, čini mi se, krivo je postupio, što je išao na "ovaj tip odgovora". Po meni, trebao je tražiti zastupnika Sinčića egzaktne podatke i dokaze, i u provjeru. Pa ako je istina, zna se što slijedi. Svi koji su umiješani u kriminal, automatski otkaz, i poziv na sud. Ovako, sa gore spomenutim "tipom odgovora", sumnje su se samo pojačale. Neka ode skupa sa Sinčićem na lice mjesta.Uglavnom - opći dojam - oporba može puno bolje. Premijer Plenković, za sada stabilan.

VL
SA
sani1
15:47 14.11.2018.

Mala Brstilova nabacila očale, ali pamet...e, s time ide malo teže.

VL
ST
stefj
20:27 14.11.2018.

Ne mogu vjerovati, od cijele rasprave ovo je novinar izvukao kao najbitnije? Ovo kao da je big brother ili kako se već zovu reality emisije, a ne sabor... Esih nije imala loše pitanje, mogla je i bez atributa, no očito se jedino tako može doći u medije. Na pitanje zašto drugi odustaju od Marrākeške konvencije ili žestoko o njoj raspravljaju u parlamentu, a kod nas o tome vlada odbija bilo kakvu raspravu i pristaje bez ikakve analize... Eh sabor, ili imamo glupa pitanja oporbe, ali nacifrana da bi se došlo u novine, a ako oporba i postavi koje dobro pitanje, onda vlada u odgovara u Marasovom stilu...

VL
CI
cinbenik
12:26 14.11.2018.

Nenarodan nebiran,politicki trgovac i ucjenjivac,anemicni branitelj iz Brisela,postaje sve jaci u unistenju svega Hrvatskog.nelegalan sa pozicija moci rastjeruje Hrvate i iz Hrvatske sa vjekovni ognjista,zajedno sa imamo presjednicu podjela i raseljavanja Hrvatica i Hrvata....Uistavaju i najvece borce za postenu i pravdenu Hrvatsku iz SDPe,a HNS su vec rasturili i podilili HSP iskoristili ,odbacili,i prave sprdnju od HSPe,a tako i od svetoga HOSa...Crkvi sada nista nesmeta,satorasima isto,dvejam kolonama takodje ,ne nosaju se plinske boce sa krizevima.....Vukovarski branitelj Sabo je leza za puno manju politicku trgovinu,vidi ovog deteta JNA dragovoljaca ,kako lazno domoljubno unistava sve Hrvatsko,cirilica u Vukovaru kao da nikada nije ni bila,stoji postojano,pod lazno domoljubnim vladarima,a pomogla im da sumnjivo legalno dodju na vlast.....Nestaje stada ,ovce gladne,a cak i ne bleje.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.