Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKOL
Povratak na članak

VIDEO Početak i kraj suradnje Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića

Na nedavnom izborima za Europski parlament bili su blizu osvajanja mandata te su najavljivali još bolji rezultat na parlamentarnim izborima.

Komentari 10

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
14:20 23.07.2019.

Od velikih nada do velikog ništa !

VL
Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
14:28 23.07.2019.

Zar je neko ocekivao vise od desnice?

VL
Avatar RuAF
RuAF
15:52 23.07.2019.

Očekujem barem još barem jedan izborni sabor NHR-a i to onaj frakcije generala Glasnovića.

VL
PA
Parites
17:16 23.07.2019.

Osmanski hizmećar i hazarska fitmija .....posvadili se.....Kakva šteta, a mogli su se vjenčati, odgojiti jednog malog Adolfa i živjeti sretno do kraja života.

VL
BA
Barbasmora
15:28 23.07.2019.

Neovisni od boga i RKCa????

VL
Avatar cyhoqe
cyhoqe
19:01 23.07.2019.

Hvala Bogu da su se raspali.....Turko...Ko će za Argentinu a ko ostaje na Bleiburgu

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
17:23 23.07.2019.

Bože dobri naš Hrvatski zašto si dozvolio da se dogodi ova tragedija tvojeg najvjernijeg stada, koja se je gora nego ona dijeljenjem na Zapadno i Istočno Rimsko carstvo i raskolom Tvoje Crkve na Katoličku i Pravoslavnu. Bili smo na najboljem putu da se dogodi i ekumena izmedju Crkve u Hrvata i Zagrebačkog muftiluka (kao početak) ujedinjenja Tvojeg kršćanskog sa Islamskim stadom, ali sve je palo u vodu svadjom naših najvećih vjerodomoljuba, budućeg Muftije Europskog Zlatana i Brune, buduće Ivane Hrvatske. Nisi li se ti možda se osjećao ugroženim tj. da te ne preimenuju u Hrvatskog Alaha, pa si bacio kost medju naše spasitelje. Tvoje najvjernije stado zna da si ti Svevišnji i poštivat će te jednako i u budućnosti ako te budu zazivali izrekom: "Alah i Hrvati"! Hrvatska vlast otvara svoje brane našem Hrvatskom cvijeću iz bližeg i daljeg okruženja (Levant, Afrika itd) i u hrvatskom melting potu će se izroditi Hrvati nadljudi, koji će osvojiti cijeli svijet za Tvoju ekumeniziranu Crkvu. Zato Te molim iz sve svoje grešne duše da učiniš sve da dodje do pomirenja naših spasitelja da nastave svoju misiju u duhovnoj i tjelesnoj simbiozi, kao što su to radili do sada.

VL
IG
Ilija_Gregorić
16:02 23.07.2019.

Svi samo o Herr Flicku i Helgi, a nitko o generalu Von Klinkerhoffenu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.