Naslovnica Vijesti Hrvatska

VIDEO Početak i kraj suradnje Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića

Na nedavnom izborima za Europski parlament bili su blizu osvajanja mandata te su najavljivali još bolji rezultat na parlamentarnim izborima.
23. srpnja 2019. u 14:08 10 komentara 1249 prikaza
Hasanbegović i Esih
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/8

Bruna Esih jučer je u Zadru ponovno jednoglasno izabrana za predsjednicu stranke Neovisni za Hrvatsku, no to je prošlo u sjeni onoga što se događa u stranci.

: Bruna Esih izabrana za predsjednicu Neovisnih za Hrvatsku Esih ponovno predsjednica 'Plenkoviću sam dala košaricu zbog prijatelja Hasanbegovića'

Dok se u Zadru održavao izborni sabor, u Zagrebu je Zlatko Hasanbegović održao skup s kojeg je poručio da je sabor u Zadru bio protustatutaran.

- Iz nama nepoznatog razloga, pod nepoznatim utjecajem došlo je do bezumne jednostrane odluke predsjednice NHR-a da se sabor sazove u Zadru - rekao je Hasanbegović i dodao da članovi Predsjedništva koji su se okupili u Zagrebu odbijaju sudjelovati u 'bezumnom samoubilačkom potezu'.

Zlatko Hasanbegović RASKOL U STRANCI Hasanbegović: O našoj političkoj sudbini odlučivat će isključivo Bog i Hrvati

Na nedavnom izborima za Europski parlament bili su blizu osvajanja mandata te su najavljivali još bolji rezultat na parlamentarnim izborima. No, nakon ovog raskola teško da će ponoviti ovaj rezultat. Pogledajte kako je počela priča o stranci Neovisni za Hrvatsku i kada su se počeli narušavati odnosi.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka