Naslovnica Vijesti Hrvatska

VIDEO Razbojnici krali satove: 'Skrivali smo se u sefu, sve su ukrali'

Pljačku je snimio i jedan od očevidaca. Na njoj se vide muškarci koji nose kacige kako udaraju po vratima i prozorima dućana.
29. svibnja 2019. u 09:22 1 komentara 658 prikaza
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/5

Trojica muškaraca uhićena su zbog pljačke trgovine luksuznih satova u londonskoj četvrti West End. Policija je poziv u pomoć dobila u utorak oko 10.30 sati kada su naoružani muškarci počeli razbijati prozore i krasti satove.

Pljačka pošte u Splitu Pljačka u Splitu Naoružani muškarac upao u poštu i odnio 10.000 kuna

– Detektivi istražuju razbijanje i napad na trgovinu nakitom u ulici Duke te je izvršila tri uhićenja – stoji u priopćenju Scotland Yarda.

Trojica muškaraca uhićena su i nalaze se u pritvoru, a prema priopćenju Scotland Yarda jednom je civilu ukazana liječnička pomoć zbog lakših ozljeda.

Spencer Matthews, zvijezda britanskog reality showa Made in Chelsea, u trenutku napada nalazio se s prijateljima u dućanu. Kada se napad dogodio, morali su se skrivati u sefu, piše Evening Standard.

– Tamo sam kupovao sat kada su momci došli na skuterima te velikim čekićima počeli udarati po dućanu. Nalazili smo se u stražnjem dijelu trgovine i gledali ih. Potrčali smo u prizemlje i skrivali se u sefu dok buka nije prošla. Kada smo došli gore, sve je bilo razbijeno. Svi satovi su nestali – rekao je Spencer.

Pljačka u Karlovcu Preskočio pult Karlovačke banke, zaprijetio pištoljem i uzeo novac

Pljačku je snimio i jedan od očevidaca. Na njoj se vide muškarci koji nose kacige kako udaraju po vratima i prozorima dućana. U jednom trenutku počeo je bježati kada ga je ugledao jedan od razbojnika. Pogledajte kako je to izgledalo.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • Wendyheck:

    Google placa za svaki mjesec online rad od kuce 18000 do 26000 dolara.i su primili prošlog mjeseca $ 25368 od Google radeci kod kuce za 2 do 3 sata rada dnevno. sVaka osoba može se pridružiti ovom poslu i poceti ... prikaži još! zaradivati na mreži poput mene tako da samo prati ovu web-lokaciju. ==-=-=-=--=-=>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­9­­9.C­­o­­m