Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA SABORA

VIDEO Pernar opet napravio show: Straža ga iznijela iz sabornice

Ivana Pernara straža iznijela iz sabornice
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL i Patrik Macek/PIXSELL
1/11
16.10.2019.
u 09:51

– Manipulirate na vrlo ružan način. Izvolite sjesti – kazao mu je Jandroković, no Pernar ga nije poslušao

Zastupnik Ivan Pernar tijekom sjednice Sabora ustao je i govorio o nezadovoljstvu pravosuđem te nije želio prestati, pa ga je predsjednik Sabora Gordan Jandroković nekoliko puta opomenuo. No, kako ga nije poslušao, Jandroković je odlučio pozvati saborsku stražu koja ga je iznijela iz sabornice. 

Jandroković je više puta opomenuo Pernara, no kako se Pernar nije želio zaustaviti, rekao je da će morati pozvati saborsku stražu. Kako je rekao Jandroković, Pernar namjerno provocira da bi bio maknut iz sabornice. "Manipulirate na vrlo ružan način. Izvolite sjesti", kazao mu je Jandroković.

Jandroković mu je oduzeo riječ za danas i za sutra. "Ne možete govoriti ni danas ni sutra", kazao je Jandroković. No Pernar je nastavio, pa je Jandroković dao stanku od deset minuta i pozvao stražu da iznese Pernara iz sabornice.

Pernar je vikao: "Ja ne idem nikamo", no saborska straža još jedanput iznijela ga je iz sabornice.

Ivana Pernara straža iznijela iz sabornice
1/9
Ključne riječi

Komentara 87

DU
Deleted user
10:00 16.10.2019.

Pernar, to je tek uhljeb, manipulator i još se dobro zabavlja.

VE
verica2
10:38 16.10.2019.

Može li se ovome bolesniku stati na kraj? Pretpostavljam da oni koji ga brane, pozivajući se na zaista loše stanje u pravosuđu, nisu čuli da će Pernar imati mogućnost govoriti o tome što god hoće, ali za pet minuta. Svakomm dobronamjernom s prosječnom inteligencijom je jasno da njega uopće ne zanima stanje u pravosuđu, nego osobni publicitet.

PR
Princeza
10:41 16.10.2019.

Premalo vitamina za glavu uzeo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije