Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijetko otkriće
Povratak na članak

VIDEO Ovo je nova crna rupa otkrivena u našoj Mliječnoj stazi

Prema NASA-i, nalazi se nekoliko stupnjeva od središta Mliječne staze prema zviježđu Strijelca.

Komentari 5

Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:53 07.10.2012.

Crne rupe poput ove uobičajene su u našoj galaksiji, ali ih ne viđamo mnogo. hahaha i svemirci su jako uobičajeni na zemlji... samo što ih baš ne viđamo...

VL
JA
jajan
10:11 07.10.2012.

Crne rupe su spore, ali dostižne......da bar dođe koja bliže....

VL
CP
copy paste
10:50 07.10.2012.

meni se baš nešto jedna crna rupa šulja oko glave,a ne znam kako da ju dezintegriram.mislim da mi je najbolja solucija da ju napadnem alkoholnim dejstvom i jednom debelom đojom.jedino me brine što postoji mala mogučnost od neuspjeha to jest da od ove današnje jedne,sutra ispadnu dvije.mislim...totalni black out.

VL
JA
james49
12:20 07.10.2012.

Da su svoje satelite uperili prema Hrvatskoj, našli bi stotine crnih rupa!

VL
ZG
ZGexil
13:29 07.10.2012.

evo sad znamo gdje su nestale na milijarde € koje nam nedostaju u proracunu.... krive su crne rupe...... sad, dali je to po mlijecnoj stazi ili po nekim drugim putevima.....? treba potraziti u galaksiji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.