Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Čuvar otišao provjeriti čudan zvuk u hodniku, a onda se dogodio jezivi obrat

Bez obzira na to je li riječ o nekoj vrsti marketinga, moramo priznati da je snimka prilično jeziva i da bi mnogi dva puta promislili prije nego što bi krenuli otkriti razlog zbog kojeg udaraju vratašca.
20. ožujka 2017. u 21:24 3 komentara 14247 prikaza
vratašca brazil mrtvačnica
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Mrak sam po sebi izaziva nelagodu kod ljudi, a pogotovo ako se nalazite u mraku u mrtvačnici. Dodajte tome još svjetlo koje treperi i vratašca ormarića koja se sama od sebe otvaraju i zatvaraju i imate situaciju u kojoj bi većina ljudi dala petama vjetra.

Upravo takvu situaciju prikazuje ova snimka koja dolazi iz Brazila, no hrabri čuvari odlučili su pogledati zašto se vrata ormarića stalno otvaraju i zatvaraju. Kada su došli do ormarića, nisu pronašli nikoga, a vratašca su odjednom prestala udarati.

Mnogi su odmah posumnjali na duha, no s takvim snimkama treba biti oprezan jer se često zna dogoditi da je riječ o prikrivenom marketingu za neki horor film. Bez obzira na to je li riječ o nekoj vrsti marketinga, moramo priznati da je snimka prilično jeziva i da bi mnogi dva puta promislili prije nego što bi krenuli otkriti razlog zbog kojeg udaraju vratašca.

>> Ma je li to moguće!? Gol Jamesa Rodrigueza PSG-u slavio i - duh!

>> VIDEO Duh djevojčice plašio ljude u dizalu! Plakali su i vrištali!

Elipso

  • Avatar Matija22
    Matija22:

    špaga na 1:08 se vidi između vrata i ormarića

  • Avatar lola lola
    lola lola:

    A sta sad, placeni su za to, pa neka idu po zgradi i provjeravaju.