Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašna vratašca

Čuvar otišao provjeriti čudan zvuk u hodniku, a onda se dogodio jezivi obrat

vratašca brazil mrtvačnica
Foto: Screenshot
1/2
20.03.2017.
u 21:24

Bez obzira na to je li riječ o nekoj vrsti marketinga, moramo priznati da je snimka prilično jeziva i da bi mnogi dva puta promislili prije nego što bi krenuli otkriti razlog zbog kojeg udaraju vratašca.

Mrak sam po sebi izaziva nelagodu kod ljudi, a pogotovo ako se nalazite u mraku u mrtvačnici. Dodajte tome još svjetlo koje treperi i vratašca ormarića koja se sama od sebe otvaraju i zatvaraju i imate situaciju u kojoj bi većina ljudi dala petama vjetra.

Upravo takvu situaciju prikazuje ova snimka koja dolazi iz Brazila, no hrabri čuvari odlučili su pogledati zašto se vrata ormarića stalno otvaraju i zatvaraju. Kada su došli do ormarića, nisu pronašli nikoga, a vratašca su odjednom prestala udarati.

Mnogi su odmah posumnjali na duha, no s takvim snimkama treba biti oprezan jer se često zna dogoditi da je riječ o prikrivenom marketingu za neki horor film. Bez obzira na to je li riječ o nekoj vrsti marketinga, moramo priznati da je snimka prilično jeziva i da bi mnogi dva puta promislili prije nego što bi krenuli otkriti razlog zbog kojeg udaraju vratašca.

>> Ma je li to moguće!? Gol Jamesa Rodrigueza PSG-u slavio i - duh!

>> VIDEO Duh djevojčice plašio ljude u dizalu! Plakali su i vrištali!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Matija22
Matija22
21:51 20.03.2017.

špaga na 1:08 se vidi između vrata i ormarića

Avatar lola lola
lola lola
01:06 21.03.2017.

A sta sad, placeni su za to, pa neka idu po zgradi i provjeravaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije