Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ignorirao zabranu

VIDEO Opasna vožnja po obilaznici: Kamion kod Rijeke vozio na dva kotača

Foto: Facebook/Danijel Draca
1/6
14.11.2017.
u 12:26

Najdramatičniji trenutak dogodio se na nadvožnjaku, gdje je vjetar "podigao" kamion u zrak te je vozio samo na dva kotača.

Koliko je opasno po život ignorirati zabrane vožnja na autocestama, odlično pokazuje snimka s riječke obilaznice snimljena jučer. 

Na snimci s dionice između Hreljina i Kukuljanova, koju je na Facebooku objavio Danijel Drača, vidljivo je kako kamion pod naletima bure "tetura" po cesti, a vozač jedva drži smjer.

1/5

Najdramatičniji trenutak dogodio se na nadvožnjaku gdje je vjetar "podigao" kamion u zrak te je vozio samo na dva kotača.

 

Komentara 7

DU
Deleted user
13:51 14.11.2017.

a što će, kad mora stići na vrijeme...

Avatar maxist
maxist
13:02 14.11.2017.

Prošao tamo gdje ne treba i sretno aterirao...Treba biti neiskusan ili lud pa po toj buri izaći na vjetrometinu!

AR
Armagedon
13:07 14.11.2017.

ne znaju stranci što je reful bure...... a ne znaju bome ni naši...... lako je i snijeg i led i kiša....voziš pomalo i prođeš.... ali kad bura digne onako muški , nema tu ni brzo ni pomalo.... bura te doslovnoo odnese ili prevrne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije