Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Novom Zagrebu

VIDEO Oluja otrgnula veliki reklamni pano, odletio je u autobus u kojem su bili putnici

Foto: Screenshoot
1/27
19.07.2023.
u 19:45

Strašna snimka nastala je u Novom Zagrebu gdje je oluja otrgnula veliki reklamni pano koji je zatim pogodio autobus u kojem su bili putnici.

Danas je olujno nevrijeme pogodilo Zagreb i okolicu uzrokujući veliku materijalnu štetu. Tijekom nevremena, dvije osobe su izgubile život uslijed pada stabla. Dramatične snimke i fotografije pristižu iz svih dijelova grada.

Strašna snimka nastala je u Novom Zagrebu gdje je oluja otrgnula veliki reklamni pano koji je zatim pogodio autobus u kojem su bili putnici. Također, vidljivo je da je u tom trenutku još automobila bilo na cesti te je na sreću izbjegnuta još veća tragedija.

 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 4

Avatar Gustav
Gustav
21:05 19.07.2023.

zakonom bi zabranio reklame pored ceste jer to ometa vozače kao i mobitel !

Avatar MarkoHR
MarkoHR
06:50 20.07.2023.

Za svakog normalnog čovjeka pretjerane i iritatne reklame su najbolje antireklame.. To je valjda jasno svima, samo ne onima koji troše silne novce za "reklamiranje" svojih proizvoda, a u stvari si rade najveću moguću ANTIREKLAMU.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
16:13 20.07.2023.

Kada uz Boga i domoljublje stvaraš mutnu Oluju svojim nepoželjnima onda ti Bog I priroda vrate pravednu Oluju kao svojima na svome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije