Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAVNJENA SA ZEMLJOM

VIDEO Objavljena snimka potpuno uništene tvornice tenkova u Žitomiru

Foto: Twitter screenshot
1/5
06.03.2022.
u 10:58

Zelenski je pohvalio otpor kojeg ukrajinska vojska te građani pružaju prema ruskoj invaziji, no brojna izvješća potvrđuju kako se brojni gradovi na jugu i sjeveru zemlje teško bore s napadima

Na društvenim je mrežama snimka potpuno uništene tvornice tenkova kod ukrajinskog grada Žitomira. 

CNN je potvrdio autentičnost objavljene snimke koja prikazuje vojnici pregledavaju štetu nastalu u tvornici. 

Zgrada je gotovo sravnjena sa zemljom, a tlo je puno cigli i stakla.

Istovremeno, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski sinoć je razgovarao s američkim predsjednikom Joe Bidenom. Raspravljali su o problemima sa sigurnosti, financijskoj potpori Ukrajini, kao i nastavku sankcija usmjerenih prema Rusiji. 

Zelenski je jutros pohvalio otpor kojeg ukrajinska vojska te građani pružaju prema ruskoj invaziji, no brojna izvješća potvrđuju kako se brojni gradovi na jugu i sjeveru zemlje teško bore s napadima koji dolaze s ruske strane, a gradovi poput Mariupolja na rubu su humanitarnog kolapsa s nedostatkom osnovnih potrepština.   

>> VIDEO Mariupolj na rubu humanitarnog kolapsa. Održan sastanak Zelenskog i Bidena

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
11:27 06.03.2022.

A kolk tankof dnevno je proizvodila ta tvornica...nula...to je malke veći problem !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije