Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZDVOJILI SU MILIJUNE

VIDEO Ova tvrtka svakom je zaposleniku poklonila novi automobil

Tvrtka svakom od svojih 4116 radnika poklonila novi automobil
Foto: YouTube
1/3
07.10.2020.
u 10:35

Tijekom nekoliko tjedana uoči kineskog Dana državnosti u serijama je podijeljeno ukupno 4116 vozila, 2933 Ford Territoryja i 1183 Volkswagen Magotana.

Kineska kompanija za proizvodnju čelika nagradila je svih svojih 4116 zaposlenika novim automobilima zbog prekoračenja ciljeva dobiti petu godinu zaredom.

Tvrtka Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation organizirala je 1. listopada događaj kojim je proslavila svoj uspjeh i nagradila zaposlenike za doprinos godišnjem rastu.

Mediji prenose kako je tvrtka posljednjih pet godina bilježila sve veću dobit, a uprava je željela učiniti nešto posebno kako bi zahvalila zaposlenicima, pa su odlučili svakome od njih pokloniti automobil. Tijekom nekoliko tjedana uoči kineskog Dana državnosti u serijama je podijeljeno ukupno 4116 vozila, 2933 Ford Territoryja i 1183 Volkswagen Magotana.

Prema kineskom sajtu Sohu, vrijednost vozila iznosi oko 500 milijuna juana (74 milijuna dolara, odnosno oko 475 milijuna kuna), ali tvrtka Jianxi također je najavila da će platiti registraciju, petogodišnje autoosiguranje, kao i porez na vozila, navodi Index

Ključne riječi

Komentara 1

SL
shooshko.luka
11:06 07.10.2020.

Nema ni u kini vise jeftine radne snage...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije