Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IM USPJELO

VIDEO Nije pomogao ni šoker: Policajci pokušali uloviti psa lutalicu, zvali su i pojačanje

Foto: Screenshot/Wochit
1/6
20.11.2020.
u 09:19

– Nevjerojatno je koliko je bilo policijskih automobila i kombija. Pas je veći dio popodneva bio vani i nije stvarao probleme – rekao je jedan od očevidaca.

Pas lutalica zadao je pravu glavobolju londonskim policajcima koji su ga pokušali uhvatiti u četvrti East Enda. Scena se odigrala u utorak kada je, kako očevici tvrde, dvoje policijskih službenika pokušalo uhvatiti psa.

Čini se da je to bio pretežak zadatak za njih pa su odlučili pozvati pojačanje. Ubrzo je stiglo još nekoliko policajaca kako bi ''privelo'' psa. Nakon nekoliko minuta i nekoliko propalih pokušaja jedan je od policajaca odlučio izvaditi šoker i tako uloviti psa.

– Nevjerojatno je koliko je bilo policijskih automobila i kombija. Pas je veći dio popodneva bio vani i nije stvarao probleme – rekao je jedan od očevidaca. Dodao je kako mu se činilo da je korištenje šokera ''malo previše''.

– Ne znam je li to legalno činiti – rekao je.

U jednom trenutku čuje se kako pas cvili i kreće u bijeg. Uspješno je pobjegao policajcima koji su krenuli za njim niz ulicu.

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prokurator
15:32 20.11.2020.

jesu pozvali i specijalne postrojbe da nadmudre psa? trebali su pozvat at lučko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije