Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ OZLJEDA

VIDEO Nesreća kod Vodica: Automobil se zabio u zid i potpuno izgorio, vozačica preživjela

Youtube screenshot
04.07.2021.
u 15:46

Do nesreće je došlo kada je ženska osoba išla automobilom na posao te zbog skliske ceste izgubila nadzor nad vozilom

Iz županijskog centra jutros oko 6 sati je stigla dojava o požaru automobila kod Vodica, a osoba koja je vozila automobil uspjela se izvući bez većih ozljeda.

Kako prenosi Info Vodice, do nesreće je došlo kada je ženska osoba išla automobilom na posao te zbog skliske ceste izgubila nadzor nad vozilom te se zabila u suhozid i okrenula na krov. 

U prvom trenutku žena nije trebala zdravstvenu pomoć, a požar zbog kojeg je cijeli automobil izgorio u 6.27 sati ugasilo je troje vatrogasca.

VIDEO Svjedokinja o žrtvi napada u Splitu: U kvartu s njim nitko nikada nije imao problema

Ključne riječi

Komentara 2

YE
yelloman
16:30 04.07.2021.

Od čega skliska cesta a kiše nema mjesecima. Ulje neko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije